+30 246 110 2238 - info@beautybar-b2b.gr

Αποστολή στην έδρα σας με courier

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier με παράδοση από 3 έως 10 εργάσιμες μέρες. Η χρέωση αποστολής είναι 5€ + Φ.Π.Α. Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Το beautybar-b2b σας διασφαλίζει για την ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται μέσα από τις σελίδες του. Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

Επιστροφές προϊόντων

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία καταναλωτών και για λόγους προστασίας της υγείας, Δεν επιστρέφονται αποσφραγισμένα αγαθά μη κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής (π.χ. καλλυντικά, κρέμες, προϊόντα περιποίησης,  αρώματα  κτλ).

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε εσάς.

Στις περιπτώσεις στις οποίες, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας, πωλήθηκε λανθασμένα προϊόν ή προϊόν κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.α.) έχετε τη δυνατότητα υπαναχώρησης, επιστροφής του προϊόντος και το πρόσθετο δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση κάποιου προϊόντος και πάλι επιστρέφεται στο σύνολο του το τίμημα που έχετε καταβάλει θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αρχική αγορά.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, συμβουλεύουμε να ελέγχετε προσεκτικά – κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας – την κατάσταση των πωληθέντων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. ελαττωματικό εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης έχει την επιλογή
1. Είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος
2. Είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών τότε η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας να μας αναφέρετε την επιθυμία σας να ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Προτείνουμε αυτό να γίνεται έγκαιρα εντός 24 ωρών, πριν προχωρήσει η παραγγελία σας προς εκτέλεση και θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αρχική αγορά.

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα διαμέσου τράπεζας EUROBANK:  Στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα που ανήκει στην τράπεζα EUROBANK. Εκεί θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα μεταβείτε πίσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα beautybar-b2b.gr και εμείς θα ενημερωθούμε από την τράπεζα για την επιτυχή πληρωμή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το beautybar.gr  δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Τραπεζική κατάθεση: Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας θα σας έρθει email που θα σας ζητεί να προχωρήσετε στην εξόφληση της. Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης beautybar-b2b.gr.

ΤΡΑΠΕΖΑ                                   ΙΒΑΝ
 ΕΘΝΙΚΗ                  GR2101103770000037740373677
ΠΕΙΡΑΙΩΣ                   GR2301716140006614128505351
EYROBANK          GR3302602390000720201313374

               Δικαιούχος: Παφύλη Μαγδαληνή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της Παραγγελίας σας σαν αιτιολογία πληρωμής (πχ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ #325). Η παραγγελία σας δε θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση σας μέσω τηλ. 246 110 2238 ή μέσω email στο info@beautybar-b2b.gr με θέμα (subject) τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή: Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει, Δωρεάν χωρίς έξοδα αντικαταβολής.

 PAYPAL: Η υπηρεσία PAYPAL σας επιτρέπει να στείλετε online τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος beautybar-b2b.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.